We zijn begonnen! Lees de ervaringen hier

untitled

De allereerste jongere is met haar ouders bij ons op het iBerry onderzoekcentrum geweest.  Het was een hartstikke leuk bezoek!  Zelf vond zij het heel leuk om mee te doen aan de iBerry study. Ze zei achteraf tegen ons: “Van te voren had ik er niet zoveel zin in, omdat ik niet precies wist wat er ging komen, maar alles was leuk om te doen en het was helemaal niet moeilijk.”

Voor de onderzoekers was het eerste bezoek best spannend. Diandra: “Voordat we zijn begonnen hebben we vaak geoefend, daardoor ging het eerste bezoek gelukkig helemaal goed. Ik vond het heel leuk om te doen. Ik heb veel zin om de komende maanden meer jongeren te ontmoeten op het onderzoekscentrum, want zo kunnen we meer te weten komen over hoe jongeren opgroeien tot gezonde volwassenen.”

Wil jij meer weten en ook meedoen? Stuur ons dan een berichtje.