Waarom doen jongeren mee aan ons onderzoek?

We hebben de jongeren die in het onderzoekscentrum zijn geweest gevraagd waarom ze meedoen aan de iBerry study. Een deelnemer vertelde ons dat hij mee deed omdat hij wilde weten hoe het is om aan onderzoek mee te doen en hij hiervoor vrij kreeg van school. Een andere deelnemer zei dat het van te voren vooral haar moeder was die een goed idee vond om mee te doen. Uiteindelijk vond zij het leuk om mee te doen! Sommige jongeren vertelden ons mee te doen voor de jeugd van later en om hen in de toekomst gezonder te laten ontwikkelen. Zoals je ziet zijn er dus veel verschillende redenen om mee te doen aan iBerry!

We hebben natuurlijk ook aan de ouders gevraagd waarom ze mee doen aan het onderzoek. Zij gaven aan mee te doen omdat ze het een nuttig onderzoek vinden en het leuk vinden om aan dergelijk onderzoek mee te werken.

Waarom zou jij mee willen doen aan de iBerry Study?