Ouders

Met de iBerry Study willen we onderzoeken wat ervoor zorgt dat een kind zich wel of niet optimaal kan ontwikkelen . Dit kunnen wij niet doen zonder de medewerking van u en uw kind. We meten de veranderingen in de gezondheid van uw kind en dat van vele andere kinderen door de jaren heen. Hierdoor hopen wij risico- en beschermende factoren ten aanzien van ontwikkeling en gezondheid in beeld te kunnen brengen.

Door mee te doen aan de iBerry Study levert u een actieve bijdrage aan onderzoek naar de gezondheid en ontwikkeling van jongeren en hun ouders. Dit is van groot belang voor alle jongeren en ouders die opgroeien in Nederland. Voor u persoonlijk heeft deelname geen direct voordeel. Voor de toekomst kan het onderzoek wel veel nuttige gegevens opleveren. U leert tijdens het bezoek aan het onderzoekscentrum veel over ontwikkeling en gezondheid.

Als u besluit deel te nemen verzamelen we samen met u gegevens over de ontwikkeling en gezondheid van uw kind en uzelf.

Meekomende ouder en andere ouder
Voor de eerste onderzoekmeting van de iBerry study zal u samen met uw kind uitgenodigd worden voor een bezoek aan het iBerry onderzoekscentrum. Indien mogelijk doen wij ook graag bij de andere ouder of de verzorger die niet meekomt naar het onderzoekscentrum een aantal metingen.