Werken bij

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar binnen de iBerry Study.

Stages

Onderzoeksstage bij de iBerry Study Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar binnen de iBerry Study.

Wij bieden een uitgebreide stage waarin je veel ervaring opdoet in zowel klinische als onderzoeksvaardigheden. We hebben doorlopend plek voor masterstudenten Geneeskunde, Pedagogiek of Psychologie die minimaal een half jaar, 4 dagen per week beschikbaar zijn. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die zowel goed zelfstandig als in een team kunnen werken. Relevante werkervaring en venapunctiebeheersing (Geneeskundestudenten) zijn een pré.

Tijdens de stage zal je betrokken worden in alle onderdelen van het onderzoek: afspraken maken, dataverzameling bij zowel jongeren als volwassenen, data-invoer en data-analyse. Dagelijks komen deelnemers naar het onderzoekscentrum, jij zult meedraaien in de dataverzamelingscarroussel en alles leren over grootschalig onderzoek bij jongeren en volwassenen.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust! (010 703 01 46 / iberrystudy@erasmusmc.nl)

Als je interesse hebt in een stageplaats kun je direct een recent CV en een (korte) motivatiebrief mailen naar onze stagecoördinator Nita de Neve-Enthoven (n.deneve-enthoven@erasmusmc.nl)

 

Ervaringen masterstudenten:

Ytsje – Je onderzoeksstage lopen bij iBerry is erg leerzaam en praktisch. Zo verzamel je data door actief mee te helpen met het onderzoek en ben je ook verantwoordelijk voor het invoeren van je eigen data. Je leert op een leuke manier om te gaan met jongeren en hun ouder(s). Het team collega’s is best groot, waardoor je leert om met verschillende mensen samen te werken. Bovendien is het ook erg gezellig!

Frank – Vanaf het eerste moment ben ik door het onderzoeksteam betrokken bij het verloop van de studie. Ik werd vanaf het begin opgeleid voor het zelf uitvoeren van onderzoeken met proefpersonen. In mijn latere praktijkstage heb ik veel aan de klinische vaardigheden gehad. Kortom, wil je binnen een internationaal topinstituut werken aan zowel je klinische als wetenschappelijke vaardigheden en binnen een gezellig team van psychiaters, psychologen, pedagogen en stagiaires werkervaring opdoen? Dan is een stage bij The iBerry Study iets voor jou.

Emma – De afgelopen 6 maanden bij iBerry waren ontzettend leerzaam en intensief; als stagiaire had je allerlei verschillende taken en dagelijks contact met de jongeren en hun ouders. En dat in een gezellig team aan collega’s!

Manal – In een hecht, enthousiast en hardwerkend team samenwerken aan een veelbelovend onderzoek, deden zes maanden voorbijvliegen. Een uitdagende stage waar zelfstandigheid geprezen wordt, op maat begeleiding beschikbaar is en er altijd wat nieuws te leren valt.