Werken bij

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar binnen de iBerry Study.

Onderzoeksstage

Studententeam
Binnen de iBerry Study is een grote rol weggelegd voor ons studententeam! Ons gezellige team bestaat uit masterstudenten Geneeskunde, Psychologie, Pedagogiek en aanverwante studies die tijdens hun onderzoeksstage volop meedraaien in de dataverzamelingscarroussel van iBerry. Daarnaast zij schrijven zij hun masterscriptie. Wij hebben doorlopend plek voor masterstudenten die minimaal 6 maanden voor 4 dagen per week beschikbaar zijn.

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een uitgebreide stage waarin je veel ervaring opdoet in zowel onderzoeksvaardigheden als gesprekstechnieken. Dagelijks komen er iBerry-deelnemers alleen of met hun ouder/verzorgers naar het onderzoekscentrum in het Erasmus MC. Tijdens je stage zal je betrokken worden in alle andere werkzaamheden die bij het doen van grootschalig onderzoek komen kijken: het maken van afspraken, het interviewen van jongeren en hun ouders/verzorgers, het uitvoeren van een aantal lichamelijke metingen, het verwerken van de afspraken, teamvergaderingen, data-invoer, etc.

Tijdens de stage heb je een persoonlijk scriptiebegeleider die je tijdens het gehele scriptieproces begeleidt. Binnen de iBerry Study wordt onderzoek gedaan op veel verschillende gebieden, bijvoorbeeld relaties met familie, alcohol- en drugsgebruik, lichamelijke ontwikkeling en social media gebruik of videogaming.

Vragen of sollicitaties?
Heb je vragen over de stage? Bel of mail ons gerust! (010 703 01 46 / iberrystudy@erasmusmc.nl)

Als je direct wilt solliciteren kun je een recent CV en een (korte) motivatiebrief mailen naar onze stagecoördinator Nita de Neve-Enthoven (n.deneve-enthoven@erasmusmc.nl). Relevante werkervaring en venapunctiebeheersing (Geneeskundestudenten) zijn een pré.

 

Ervaringen masterstudenten:

Ytsje – Je onderzoeksstage lopen bij iBerry is erg leerzaam en praktisch. Zo verzamel je data door actief mee te helpen met het onderzoek en ben je ook verantwoordelijk voor het invoeren van je eigen data. Je leert op een leuke manier om te gaan met jongeren en hun ouder(s). Het team collega’s is best groot, waardoor je leert om met verschillende mensen samen te werken. Bovendien is het ook erg gezellig!

Frank – Vanaf het eerste moment ben ik door het onderzoeksteam betrokken bij het verloop van de studie. Ik werd vanaf het begin opgeleid voor het zelf uitvoeren van onderzoeken met proefpersonen. In mijn latere praktijkstage heb ik veel aan de klinische vaardigheden gehad. Kortom, wil je binnen een internationaal topinstituut werken aan zowel je klinische als wetenschappelijke vaardigheden en binnen een gezellig team van psychiaters, psychologen, pedagogen en stagiaires werkervaring opdoen? Dan is een stage bij The iBerry Study iets voor jou.

Emma – De afgelopen 6 maanden bij iBerry waren ontzettend leerzaam en intensief; als stagiaire had je allerlei verschillende taken en dagelijks contact met de jongeren en hun ouders. En dat in een gezellig team aan collega’s!

Manal – In een hecht, enthousiast en hardwerkend team samenwerken aan een veelbelovend onderzoek, deden zes maanden voorbijvliegen. Een uitdagende stage waar zelfstandigheid geprezen wordt, op maat begeleiding beschikbaar is en er altijd wat nieuws te leren valt.